Ķīmijas eksperimenti, krāsainas liesmas un lodēšana!

«Futurimo Rīga» atklāšanas nedēļas nogalē bērniem un jauniešiem tiks piedāvāti gan eksperimentiem bagāti zinātnes šovi, gan aizraujošas nodarbības. Uguns putas, krāsainas liesmas, šķidrais slāpeklis un daudz kas cits – ķīmijas pasaule var būt tik aizraujoša! To ar eksperimentu palīdzību zinātnes šovā demonstrēs RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes absolvents Emīls Edgars Bašēns. Zinātnes šovs notiks 22. un 23. aprīlī plkst. 11.00 un plkst. 17.00. Šova ilgums – 30 minūtes. Savukārt tehniskās jaunrades darbnīcā notiks praktiskā nodarbība «Enerģija un elektronika» – tajās bērni un jaunieši izgatavos paši savas lampiņas un ar tām piedalīsies konkursā. Tehniskās jaunrades darbnīcā nodarbības notiks 22. un 23. aprīlī plkst. 12.00 un 15.00. Nodarbības ilgums – viena stunda. Biļešu iegāde uz zinātnes šovu un praktisko nodarbību – https://futurimo.lv/biletes/

«Futurimo Rīga» atklāšanas nedēļas nogalē bērniem un jauniešiem tiks piedāvāti gan eksperimentiem bagāti zinātnes šovi, gan aizraujošas nodarbības.

Uguns putas, krāsainas liesmas, šķidrais slāpeklis un daudz kas cits – ķīmijas pasaule var būt tik aizraujoša! To ar eksperimentu palīdzību zinātnes šovā demonstrēs RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes absolvents Emīls Edgars Bašēns.

Zinātnes šovs notiks 22. un 23. aprīlī plkst. 11.00 un plkst. 17.00. Šova ilgums – 30 minūtes.

Savukārt tehniskās jaunrades darbnīcā notiks praktiskā nodarbība «Enerģija un elektronika» – tajās bērni un jaunieši izgatavos paši savas lampiņas un ar tām piedalīsies konkursā.

Tehniskās jaunrades darbnīcā nodarbības notiks 22. un 23. aprīlī plkst. 12.00 un 15.00. Nodarbības ilgums – viena stunda. Biļešu iegāde uz zinātnes šovu un praktisko nodarbību – https://futurimo.lv/biletes/

Piesakies saņemt ziņas par Futurimo Rīga jaunumiem, pasākumiem un atlaidēm