Arbalets

Pagaidām nav pieejams!

Vai gribi uzzināt, kas ir arbalets, kā tas darbojas un kā izmainīt tā stiprumu? Vai vēlies noskaidrot, kā darbojas LED lampiņa un vai tā var ieslēgties pati? Ja gribi, tad lasi tālāk un atklāj, kā var apvienot vēsturiskas un mūsdienīgas tehnoloģijas!

Izpildot šīs zinātnes kastītes uzdevumus, izveidosi pats savu arbaletu, savienojot detaļas pēc LEGO principa, kā arī iepazīsies ar elektronikas pamatprincipiem, izveidojot elektrisko ķēdi, lai iedegtu LED lampiņu.

Paveicot šo uzdevumu kombināciju, praktiskā un interaktīvā veidā iemācīsies, kā darbojas dažādi spēki, kā arī izpratīsi elektronikas pamatprincipus, pētot un darbojoties ar LED gaismiņu un fotorezistoru.

Zinātnes kastītē ir iekļauts viss nepieciešamais, lai veiksmīgi izpildītu uzdevumus, kā arī detalizēta instrukcija ar skaidrojumiem un attēliem. Papildus būs iespējams saņemt instrukciju video formātā, un tas palīdzēs darboties kopā ar citu skolēnu, jo reizēm kopā ir foršāk.

Uzdevumi un eksperimenti atbilst drošības prasībām, tāpēc darbojies atbildīgi, izvēlies savam vecumam atbilstošu uzdevumu un rīkojies tikai saskaņā ar instrukcijā norādīto.

Vecuma grupa: 6–9 gadi / Cena: 25,00 EUR

Pasūti savu zinātnes kastīti, rakstot kastite@rtu.lv. Maksājuma rekvizīti būs norādīti atbildes apstiprinājuma e-pastā.

Lai ikgadējā deklarācijā maksājumu par zinātnes kastīti varētu iesniegt kā attaisnotos izdevumus, maksājuma mērķī obligāti jānorāda bērna vārds uzvārds, personas kods, BJU interešu izglītība, licences Nr. DIJL-23-135-ail.

Piesakies saņemt ziņas par Futurimo Rīga jaunumiem, pasākumiem un atlaidēm