Futurimo darba piedāvajumi studentiem

ZINĀTNES ŠOVU VADĪTĀJS

Esi ķīmijas, fizikas vai bioloģijas entuziasts? Piesakies kā zinātnes šovu vadītājs!

Zinātnes šovus nodrošinām gan klasēm, gan uzņēmumiem, gan ikdienas apmeklētājiem, gan braucot pa visu Latviju uz dažādiem pasākumiem. Tas ir 40 minūšu priekšnesums, kurā tiek demonstrēti dažādi eksperimenti ķīmijas, fizikas un bioloģijas jomās.

 Esam atvērti arī Tavām iniciatīvām un idejām jauniem eksperimentiem. Galvenais – esi gatavs būt zinātnes “burvis” un ne tikai priecēt, bet arī aizraut skatītājus ar STEM pasauli!

Ja esi ieinteresēts būt zinātnes šovu vadītājs, raksti mums – futurimo@rtu.lv

TEHNISKĀS JAUNRADES NODARBĪBU VADĪTĀJS

Aicinām jebkuru STEM jomas pārstāvi, kas vēlās dalīties ar savām zināšanām un strādāt ar bērniem! Futurimo Rīga uzņemam visa vecuma bērnus un piedāvājam tehniski radošās nodarbības atbilstoši viņu vecumam un interesēm. Tā ir 1 stundas gara nodarbība, kurā caur praktiskiem uzdevumiem tiek apgūta kāda STEM tēma. 

Ja Tev ir vēlme kļūt par tehniskās jaunrades nodarbības vadītāju, gaidīsim ziņu! Apgūsti mūsu nodarbības vai nāc ar savu nodarbības ideju – tikai priecāsimies! 

Ja esi ieinteresēts būt tehniskās jaunrades nodarbību vadītājs, raksti mums – futurimo@rtu.lv

SOCIĀLO TĪKLU MENEDŽERIS

Meklējam jaudīgu radošo gariņu, kurš parūpēsies par Futurimo Rīga sociālo tīklu platformām! Mūsu ikdiena ir piepildīta ar aizraujošiem notikumiem, kā arī aktīvi veidojam jaunus piedāvājumus un piedzīvojumus, kurus piedāvāt mūsu apmeklētājiem. 

Mēs vēlamies, lai spēj gan uzbūvēt Futurimo sociālo tīklu stratēģiju, gan dalīties ar ikdienas notikumiem, gan radīt jaunu saturu. Būsim atvērti Tavam redzējumam, vīzijai un idejām! 

Ja esi ieinteresēts būt sociālo tīklu menedžeris, sūti savu CV un vīziju par Futurimo Rīga sociālajiem tīkliem mums – futurimo@rtu.lv

Piesakies saņemt ziņas par Futurimo Rīga jaunumiem, pasākumiem un atlaidēm